Winkans Krasloten

Leuke online gokspelletjes zijn krasloten. Ze zijn te koop op alle verkooppunten genoemd op deze websites. Kraslootjes zijn wijd verspreid zowel digitaal als analoog. Maar hoe groot is nu eigenlijk de winkans?

Winkansen en strategieën

De winkansen van een kraslot is hoog te noemen in vergelijking met andere kansspelen. Toch is er geen bekende winstrategie, het komt neer op veel geluk. Omdat de winkans hoog is (vaak 1 op 3) zijn de te winnen prijzen ook laag. De kans op winst is zo hoog doordat er een grote kans bestaat dat je een kleine geldprijs wint tot bijvoorbeeld €10.

Winkans krasloten

De hoogte van de winkans verschilt sterk per soort kraslot. Sommige hebben een hoge winkans van 1 op 2. De kans op een grote prijs, is net als in de andere gokvormen, zeer klein. De kans op de hoofdprijs is klein, circa 0,00003 procent.

Bij online is de winkans krasloten gemiddeld 1 v/d 3 loten een prijs. Hier is sprake van winnen als je een prijs gewonnen hebt, zelfs al is je prijs lager dan de waarde van het lot. Wel is het zo dat je bij online krassen gemiddeld hogere geld prijzen wint dan bij de analoge kraskaarten. Zelfs met een online kraskaart van 0,25 euro heb je een kans om 10.000 euro te winnen.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!