Spaarvarken krasloten is SAAI

Spaarvarken krassen is Saai.Deze week het nieuwe Spaarvarken 2 kraslot van de Lotto geprobeerd. Online de lootjes besteld en na drie dagen wachten kon het feest beginnen. Niet dus. Wat is dat spel saai in vergelijking met het online aanbod. Voor ons geen bestellingen bij de lotto meer en we hierom.

Niet Nu

Als ik zin heb in spelen wil ik liefst direct krassen of inzetten. Voor het spaarvarken kraslot moet je of naar de sigarenboer (ik rook niet) of online bestellen. Tegen de tijd dat ik dan de krasloten in huis heb. Pff.

Kleine winkans

Volgens de site is de winkans 1 op 3,78 van het Spaarvarken krassen. Aan de lage kant in vergelijking met de gebruikelijke online spelen. Kijken we verder in de speluitleg van Spaarvarken Krassen dan staat er “De winkans op dit Kraslot is 1 op 4,65”. Lekker duidelijk van de Lotto.

Lage prijs

Maximaal 25.000 EURO. Hahaha. Daar lachen de internet aanbieders om. Hoofdprijzen van meer dan 250.000 euro zijn daar geen uitzondering. Kijk maar een bij Karamba bijvoorbeeld.

Risico

In de leveringsvoorwaarden van Spaarvarken krassen staat weer een en mooi zinnetje rondom het risico. “Door De Lotto toegezonden Krasloten komen vanaf het moment van aflevering bij de consument volledig voor zijn risico.”. We weten allemaal hoe betrouwbaar PostNL is op het moment. Zie maar eens te claimen als je ze niet ontvangt.

Online is het veel leuker

… en eerlijker en directer en meer kans op een grote prijs en ga zo maar door.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!