Promoties van OK Scratch Cards

Speel je de online krasloten van OK Scratch Cards? Dan kun je rekenen op een aantal aantrekkelijke promoties, waarmee je ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld de helft van de tijd gratis kunt spelen. Je krijgt als nieuwe speler direct een mooie welkomstbonus, maar men heeft daarnaast veel waardering voor vaste spelers. Breng je ook je vrienden in contact met de online krasloten met hoge winkansen? Dan kun je daar uiteraard ook een beloning voor tegemoet zien, waardoor je op allerlei manieren bonussen kunt ontvangen.

go scratch krassen

100% welkomstbonus

Je krijgt allereerst een 100% welkomstbonus, die op kan lopen tot €200. Doe je een eerste storting? Dan zal men het bedrag dat je stort verdubbelen. Dat betekent dat je nog eens €100 van OK Scratch Cards krijgt, op het moment dat jij besluit om ook €100 te storten. Wil je een kleiner bedrag overmaken? Geen probleem, dan zal men dat bedrag voor je verdubbelen. Je kunt wat dat betreft zelf bepalen welk bedrag je van OK Scratch Cards wilt ontvangen om gratis mee te gaan spelen. Zo speel je de helft van de tijd gratis, nog los van de overige promoties van OK Scratch Cards.

Breng vrienden aan

Heb je vrienden die ook graag een keer willen spelen bij OK Scratch Cards? Dan is het verstandig om hen aan te brengen via een eigen link die je kunt gebruiken. Je kunt de aanbieder van de online krasloten op die manier laten weten dat ze jou kennen, waardoor je daar een beloning voor krijgt. Doen je vrienden hun eerste storting bij OK Scratch Cards? Dan krijg jij €25 uitgekeerd, waarmee je kunt gaan spelen. Het is wat dat betreft een goed idee om zoveel mogelijk vrienden mee te laten profiteren van de online krasloten die je er kunt spelen.

Bonussen voor vaste spelers

Ook als vaste speler kun je er natuurlijk rekenen op een aantal aantrekkelijke bonussen. De promoties van OK Scratch Cards zorgen er bijvoorbeeld voor dat je 1 Reward Point krijgt voor elke €10 aan geld die je inzet. Heb je 25 van die punten? Dan stap je als Novice over naar Player en kun je rekenen op meer voordelen. Vervolgens kun je verder spelen tot Enthusiat, naar Star, Superstar en Champion. Ben je een echte fan? Dan wordt je uiteindelijk VIP en kun je rekenen op speciale promoties van OK Scratch Cards, waar andere leden niet eens het bestaan van kennen.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!