Opvallende kraslotwinnaars

money-glut-432688_640Iedereen koopt of krijgt in zijn leven weleens een kraslot. Of het nou een decembermaand-kraslot is, een gewone of je kraste ooit het lot van je oma open. Het is eenvoudig en spannend. Wanneer er dan ook nog eens grote prijzen gewonnen kunnen worden met het lot, is het helemaal feest. Hieronder drie nogal opvallende winnaars met een kraslot!

Een jaar geleden kocht een vrouw uit Groningen van haar laatste geld een kraslot. “Ik had vijf euro te besteden en wilde eerst drie verschillende krasloten kopen, totdat ik de Vakantie Kalender zag. Er vanuit gaande dat ik misschien een klein prijsje zou winnen, was dit toch wel even schrikken. Het kraslot heb ik wel meerdere keren gecontroleerd, want ik geloofde niet dat ik 100.000 euro had gewonnen.” Het kwam de 26-jarige studente goed uit want ze had nog een flinke studieschuld staan. Opgelost!

Blijkbaar hebben ze in Groningen wel vaker geluk. En sommige mensen zelfs dubbel. Nog niet zo lang geleden kocht een vrouw uit de hoofdstad van de noordelijke provincie een aantal krasloten voor haar vriend. De loten vielen en de vrouw wilden ze bijna laten liggen op de natte grond. Uiteindelijk besloot ze de loten toch maar op te rapen. ”Ik dacht nog, terwijl ik op de fiets zat, laat ik ze maar oppakken, want je zult net zien dat er op de Krasloten een prijs is gevallen.” Maar goed ook want haar vriend won maar liefst vijftig duizend euro met het verregende kraslot.

Vertraging met de trein, niemand houdt er van. Maar héél soms is het een zege. Een Eindhovense student maakte op aangename wijze kennis met het spreekwoord ‘een geluk bij een ongeluk’ door een kraslot van een euro te kopen. “Ik had vertraging en wist eigenlijk niet zo goed wat ik anders met mijn tijd zou moeten doen. Dus ben ik rustig gaan zitten en ben gaan krassen. Ik zag die twee kersen met de hoofdprijs eronder en ik dacht meteen wauw, is dat echt? Niet te geloven, snel opbergen dat lot.”

Dus, heb je vertraging of zo weinig geld dat je er toch niks leuks meer van kan doen, koop gewoon een goedkoop online kraslot!

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!