Krasloten van de sigarenboer zijn oersaai

Heb je wel eens een analoge kraskaart gekocht bij de sigarenman, omdat je kans wilde maken op een mooie winst? Grote kans dat je naast de prijzen greep. Er worden maar relatief weinig prijzen uitgekeerd, terwijl je aan de andere kant een aardig bedrag betaalt voor de krasloten die je in fysieke winkels kunt kopen. Heb je wel eens online krasloten geprobeerd? De kans is groter dat je daar veel meer plezier aan zal beleven, onder andere door de hogere kans op winst en het gemak van spelen.

Lage kans op winst

7 klapper is saai
Je hebt bij de analoge krasspellen over het algemeen een lage kans op winst, waardoor de spellen al snel saai zullen worden. Een winkans van 1 op 5 of 1 op 10 is helemaal niet vreemd, waardoor je een aantal keer zal moeten spelen om in ieder geval een keer wat te winnen. Dit is natuurlijk niet waar je op zit te wachten, aangezien het de momenten van winst zijn waar je naar op zoek bent. Waarom kies je niet een keer voor de online krasloten die er beschikbaar zijn? De kans is groot dat je daar veel meer plezier aan zal beleven.

Enkele verschillende spellen

De analoge krasloten zijn over het algemeen in enkele verschillende varianten beschikbaar. Er wordt wel eens een nieuwe kaart toegevoegd, maar daar gaat doorgaans een behoorlijke tijd overheen. Dat is ook niet zo vreemd, de fysieke kaarten dienen immers lang mee te gaan om de ontwikkelkosten terug te verdienen. Wil je liever verschillende spellen spelen zodat er sprake is van wat meer afwisseling? Dan doe je er goed aan om de online krasloten eens te proberen. Je kunt op die manier een gokje wagen, zodat je wellicht een keer een echt mooie winst maakt.

Online direct spelen

Bovendien kun je online natuurlijk direct spelen. Je hoeft de deur niet langer uit om naar de winkel te lopen en daar een kraskaart aan te schaffen. In plaats daarvan maak je een account aan (eenmalig) log je in en kun je direct online krasloten spelen. Wil je eerst wat ervaring opdoen? Geen probleem, speel dan gewoon even met het geld van de aanbieder, op kaarten die je vervolgens weer in kunt leveren. Heb je het onder de knie? Doe een storting en ga met de online kraskaarten aan de slag, die je direct kunt spelen en die een hoge winkans hebben.

Online aanbieders van krasloten

Neem eens een kijkje bij de volgende aanbieders van online krasloten.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!