Krasloten beginners handleiding

Een online kraskaart verschilt in principe niet veel met het kraslot dat je bij de winkel op de hoek koopt. Kras je thuis de vakjes open met een muntje, hetzelfde werkt een kraskaart op de computer, tablet of mobiel.

Gratis voor Beginners


Om online krassen uit te proberen mag je als beginner gratis spelen.Zo kun je de verschillende spelmogelijkheden ontdekken. Profiteer daarom van de 5 euro gratis speeltegoed.

Online kraskaarten koop je door een account bij een van de aanbieders te openen. Het spelaanbod verschilt van aanbieder tot aanbieder. De werking van de spellen is min of meer overal hetzelfde.

Openen account

Het openen van een account is snel en eenvoudig gebeurd en je kunt vervolgens direct aan de slag.

In de site van de aanbieder vind je kraskaarten, zo mogelijk ingedeeld in diverse categorieën, en kun je een keuze maken.

Zodra je je favoriete kaartje heeft uitgezocht kies je de prijs van het lot. Hoe hoger de waarde van het lot, hoe hoger de prijzen die te winnen zijn.

Vervolgens kras je de vakjes één voor één open (al dan niet met een item naar keuze) of kies je ervoor dat alles door de computer wordt open gekrast. In beeld verschijnt gelijk de gewonnen prijs.

Hoe werkt het winnen?

Ieder spel heeft zo zijn eigen spelregels en leuke extraatjes. Per spel krijg je door op het vraagteken te klikken alle regels en voorwaarden voorgeschoteld.

Telkens als je een kraslot selecteert en speelt wordt het bedrag met je tegoed verrekend. De winsten worden bij het tegoed van je account bijgeschreven.

Vrijwel alle krasloten kun je gratis spelen. Dit is handig om vertrouwd te raken met het spel en zodra je voor echt geld wilt spelen kun je onderin het scherm eenvoudig switchen naar het spelen met echt geld.

iDeal, Paypall en Creditcard

Het storten van speelgeld op je account doe je met bijvoorbeeld iDeal, paypall of creditcard.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!