Interessante Feiten Over Online Krasloten

Iedereen heeft ze wel eens gekocht of gekregen: online krasloten. Als er wat te winnen valt, zijn Nederlanders over het algemeen van de partij. Maar de groep mensen die met regelmaat een lot krassen, weten waarschijnlijk niet alles over het soms waardevolle kraslotje. En dat zijn feiten over online krasloten waarvan je ongetwijfeld nooit van hebt gehoord. Kraskraker.nl zet er een paar op een rijtje.question-63916_640

Neem bijvoorbeeld het bedrijf Krasloten. In 2013 werden er maar liefst 8.931.658 prijzen verdeeld onder alle Nederlandse winnaars. Het jaar telde maar liefst 525.600 minuten speeltijd en als je deze twee getallen deelt, zijn dat gemiddeld vijftien winnaars per minuut. Dat zijn er dus aardig wat. Maar de kans dat je wat wint is ook weer niet zo groot, omdat er veel meer krasloten zijn die niets waard zijn. Maar vanwege de spanning, het makkelijke spelletje en de verrassende werking worden er nog steeds erg veel loten verkocht.

Daarnaast is het zo, dat wanneer je een geldprijs wint door middel van een online kraslot, er geen belasting wordt afgetrokken. Je krijgt het gewonnen bedrag dus netto uitbetaald. Dat is bij weinig kansspelen het geval. Als je bijvoorbeeld geld wint tijdens een tv-show, ben je verplicht een groot deel belasting te betalen. Win je minder dan 454 euro, dan betaalt de winkelier van het lot het bedrag normaal gesproken meteen uit. Win je meer dan 454 euro, dan ontvang je je prijs binnen 31 dagen.

En wist je dat de kans op het winnen van een online kraslot vele malen groter is dan dat je betrokken raakt bij een verkeersongeluk? Kijk naar de cijfers in de tweede alinea, dan zie je dat er bijna negen miljoen mensen prijs hadden met krasloten. In 2012 waren er 100.000 mensen die betrokken waren bij een ongeluk in het verkeer.

Ook is het weer bijna december! De feestmaand staat garant voor gezelligheid, maar ook voor extra leuke acties. Zo organiseren de meeste aanbieders extra grote en opmerkelijke acties tijdens Sinterklaas Kerstmis en oudjaar. Al jarenlang zie je een trend in deze maand. De verkoop van krasloten schiet dan ook omhoog. Waarschijnlijk omdat ze vaak cadeau gedaan worden in bijvoorbeeld surprises en neergelegd worden onder de kerstboom.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!