Hoe kan ik online krasloten spelen?

Wil je online kraskaarten spelen, maar weet je niet precies hoe dit in z’n werk gaat? Het mooie van de online aanbieders is dat ze het je graag zo eenvoudig mogelijk maken. Dat betekent dat het voldoende is om er een account aan te maken en een storting te doen.

Wil je de online kraskaarten eerst een keer uitproberen? Ook dat is geen probleem, open in dat geval een van de spellen die je aan weet te spreken en ‘speel voor fun’.

Aanbieder van de kraskaarten

Ga op zoek naar de aanbieder van de kraskaarten waar je graag eens een van de online scratch cards uit wilt proberen. Je kunt terecht bij Unibet.com, maar het is daarnaast een goed idee om het eens te proberen bij 888games.com.

Dit zijn de grote en bekende aanbieders, die de spellen mooi vormgeven en ze op een gemakkelijke manier beschikbaar maken. Je klikt het spel aan van je keuze en dankzij de handige virtuele uitleg kun je direct aan de slag met de online kraskaarten die er te vinden zijn.

Kras en Win bij KrasKraker

Selecteer je spel en kaarten

Met name bij Unibet Games heb je de keuze uit een groot aantal verschillende spellen. Wil je bijvoorbeeld Super 3 Wow spelen? Dan klik je het spel aan vanuit het overzicht, zodat er een pop-up zal verschijnen. Je krijgt direct 3 verschillende kaarten te zien, waarmee je aan de slag kunt.

Als je voor de fun speelt krijg je €100 cadeau van Unibet, al dien je alles na afloop weer netjes in te leveren. Kies uit 1, 2 of 3 actieve speelkaarten en druk op Play. Vervolgens kun je de verschillende vakjes open gaan krassen. Laat je dit liever automatische doen? Ga dan voor Scratch All, waarmee het spel dit voor je zal doen.

Ga van start en begin met krassen

Zodra je van start gaat met het spel heb je de mogelijkheid om prijzen te winnen met de online kraskaarten. Indien je graag een groot aantal kansen wilt benutten is het verstandig om het krassen automatisch uit te laten voeren. Je ziet direct wat je gewonnen hebt, bijvoorbeeld 1x of 10x je inzet.

Verzamel de verschillende prijzen en zorg er op die manier voor dat je mooie prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt er een prachtige hoofdprijs van €1.000.000 winnen, in maandelijkse uitbetalingen van 15 jaar lang €5.555!

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!