Aanbevolen krasloten van Karamba

Wil je een gokje wagen met een van de online krasloten van Karamba? Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende kraskaarten. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het bekende bingo kraslot, of speel online boter, kaas en eieren. Uiteraard kun je de krasloten een keer gratis uitproberen door simpelweg een account aan te maken en met geld van Karamba te spelen. Maak je liever kans op een mooie winst? Meld je dan aan en kies voor het spelen om echt geld, met de aanbevolen kraskaarten van Karamba.

Sakura Gardens Krasloten Karamba

Bubble Bingo en Dancing Domino

Bubble Bingo en Dancing Domino behoren tot de aanbevolen krasloten van Karamba. Het zijn online krasloten waar je aan de hand van de bekende spellen op zoek kunt gaan naar mooie prijzen. Je bepaalt eerst je inzet per speelronde, om vervolgens op ‘start’ te drukken. Je kunt de vakjes een voor een open krassen, om op zoek te gaan naar een mooie winst. Is het je gelukt een bingo te scoren of heb je een mooie reeks domino’s gelegd? Dan worden alle vakjes geopend en wordt de winst aan je uitgekeerd. De online krasloten zoals Bubble Bingo en Dancing Domino van Karamba werken wat dat betreft heeft eenvoudig.

X&O en Macau Nights

Ben je meer van boter, kaas en eieren en heb je dit altijd al eens willen spelen met de kans op een mooie winst? Dan zijn deze online krasloten uitstekend voor jou geschikt. Je kunt er eenvoudig op krassen met je muis, door de vlakjes aan te klikken die je graag openen. Uiteraard zijn de spellen als X&O en Macau Nights op een prachtige manier vormgegeven, waardoor je als het ware echt een kraskaart voor je hebt en je daar direct mee aan de slag kunt gaan.

Monaco Glamour en Sakura Garden

Houd je van glamour en reis je het liefst af naar Monaco of wellicht naar een mooie Japanse tuin? Met de online krasloten Monaco Glamour en Sakura Garden reis je naar de andere kant van Europa of wellicht zelfs de andere kant van de wereld, om daar kans te maken op een mooie prijs. Kras de vlakjes open en ga op zoek naar een mooie prijs, of laat de rollen draaien en bepaal op die manier hoeveel je wint. Speel de spellen eerst een gratis, of doe direct een storting en ga voor een mooie winst.

Winnen bij Karamba

Winnaars

Wil je ook winnen?

Win vandaag nog veel geld. Schrijf nu in met 150 EURO bonus bij het Nederlandse Klaver Casino.

Speel nu!

Over Kraskraker.nl

KrasKraker is de jongste aanbieder van online krasloten. Kras Kraker biedt haar spelers een hoog spel genot en enorme winkans. Met progressieve jackpotten kun je flinke bedragen binnen slepen met online krassen.

Op KrasKraker vindt je alles wat je moet weten over online krasloten. Waar ga je spelen, waar zijn de leukste games en natuurlijk de meest lucratieve!